Gyógynövényismereti tanfolyam I. és II. modul

2023. januári-februári csoportok

Ha már minden infó megvan és velünk tartasz a tanfolyamon, akkor kattints ide:

Amennyiben céges számlát kérsz, kérlek keress meg az agnes@galagonyaprogram.hu címen.

Ha most ismerkedsz a lehetőséggel és szeretnél többet megtudni róla, olvass tovább…

 Az elmúlt évek során számos gyógynövényismereti – és gyűjtőtúrát vezettem, és többször felmerült az a probléma, hogy a résztvevők befoghatatlanul soknak érezték az ott elhangzó infókat.

Ebben nyilván igazuk is volt, én sem első hallásra jegyeztem meg mindezt.

Ez az igény hívta életre ezt a szolgáltatást. 

A célom vele az, hogy a terepi növényismereti túrák előtt lehetőséget adjak az érdeklődőknek, hogy megismerjék a növényeket. Úgy igazán. Kívül-belül, felismerni és felhasználni.

Az elméleti tudást aztán a tavasszal induló túra szezonban elmélyítjük terepen, hiszen csak úgy válik valós, használható tapasztalattá. 

A tudástár tartalmi elemei

 • 12+1 héten át heti 5 gyógynövény tanulmányozása (az I. modulban bemutatott fajok listáját itt láthatod, a II. modulét pedig itt)
 • (a „nulladik” hetet az elméleti alapozásra fordítjuk) – szeptember 5-től elérhetőel az alapozó leckék     
 • prezentációval kísért videók (elméleti alapok, majd egyesével a növényekről)
 • 60 db gyógynövény legfontosabb tulajdonságainak ismertetése nyomtatható “tanulókártyákon”
 • heti egy élő zoom-os beszélgetés a hét gyógynövényeiről, kérdések megbeszélése, haladás motiválása
 • önellenőrzési lehetőség játékos tesztek, kvízek segítségével
 • minden hallgató jogosult a 2023. évi gyógynövény túráimon 50% kedvezménnyel részt venni

Időpont, ár, technikai infók

 • Kezdés:
  • I. modul: 2023.01.23. 
  • II. modul: 2023.02.13.
 • Terepgyakorlatok kezdete: időjárástól függően, 2023. április
 • A tudástárhoz való hozzáférés 2023.12.31-ig biztosított, tehát korlátlanul ismételhető a tananyag.
 • Terepgyakorlatok helyszíne: Gömörszőlős környékén heti rendszerességgel, Budapest környékén (Pilis, Visegrádi-hg.) havi rendszerességgel (TERMÉSZETESEN NEM KELL MINDEGYIKEN RÉSZT VENNI, AZÉRT VAN ILYEN SOK LEHETŐSÉG, HOGY MINDENKINEK LEGYEN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE)
 • Tudomásom szerint ez az egyetlen olyan gyógynövényismereti tanulási lehetőség jelenleg, ahol az elmélet mellé a teljes szezonban valódi terepi növényismereti bemutató is kapcsolódik.
 • Mindenki magának tanul, és épp annyit fog profitálni a felkínált lehetőségekből, amennyi energiát, figyelmet beletesz a tanulásba.  
 • Az online elméleti anyagok ára: 45 000 Ft (Ez 750 Ft / gyógynövény, és jogosulttá válsz a 2023. évi túráimon 50% kedvezménnyel részt venni. Szerintem ez egy elég jó ajánlat…)
 • Részletfizetési lehetőség is van, illetve céges számlát is ki tudok állítani, ilyen igény esetén kérlek keress meg az agnes@galagonyaprogram.hu címen levélben.

Felnőttképzési szerződés, tanúsítvány:

A felnőttképzésről szóló 11/2020 (II.7) Korm. rendelet értelmében ez a tanfolyam felnőttképzési tevékenységnek minősül és bejelentés köteles. A Pest Megyei Kormányhivataltól kapott felnőttképzési nyilvántartási számom: B/2022/000922

A bejelentéshez szükséges megadni a személyazonosító adatokat (viselt név, születési név, születés helye és ideje, anyja neve, legmagasabb iskolai végzettsége). Ezeket az adatokat a jelentkezést követően kérem be e-mailben.

A résztvevőknek Tanúsítványt állítok ki. A tanúsítvány a tanfolyamon való részvételt tanúsítja, szakképesítést és szakképzettséget nem ad. 

A felnőttképzési szerződést az ÁSZF tartalmazza. Vásárlás során felnőttképzési szerződés jön létre az ÁSZF bepipálással történő elfogadásával Szolgáltató és Képzésben Résztvevő között.

Online infóest

Minden tanfolyami csoport indulása előtt tartok egy online infóestet (ez most 2023.01.12-én lesz, regisztráció itt), ahol bemutatkozok, és élőben megmutatom a tanfolyami felületet, és egy épp aktuális növényt bemutató anyagokat részletesen meg is nézzük. Így senki nem vesz zsákbamacskát, pontosan lehet látni, milyen felépítésű a tananyag.

Az infóest felvétele a későbbiekben is megtekinthető a facebook oldalamon, itt:

https://www.facebook.com/gomorigyogyfuvek

Ha pedig már csak a lehetőségre vártál, akkor...

Nem érdemes sokáig halogatni a jelentkezést, mert egy csoport 30 fős, és ez elég hamar be szokott telni. (A jelenlegi gazdasági helyzetben, valószínűleg emelkedni fog a képzés ára a következő alkalmakra. Első modul tanfolyam lesz még egy márciustól, II. modul majd csak ősszel.) 

Amennyiben céges számlát kérsz, kérlek keress meg az agnes@galagonyaprogram.hu címen.