Mikulás napi előadás

Kerttervezés gyógynövényes szemmel: milyen gyógy- és fűszernövények kerüljenek a kiskertbe?

Online előadás, 2022.12.05. 18.00

kasvirag_1024
koromvirag_1024_1024
mariatovis_700

Előre kell bocsássam, hogy nem vagyok profi kertész, de sokunknak van valamilyen „bolondsága”, nekem a kert és annak a különleges növényei ilyen kattanásom… Mivel ez már több, mint 15 éve tart, van némi tapasztalatom a témában, amit szívesen megosztok Veletek.

Szeretném, ha az előadás interaktív lenne (erre a Zoom nagyszerű lehetőséget ad), ha van kedvetek osszátok meg Ti is a tapasztalatokat, mi vált be, mely növények szeretik egymást, melyek bírják jól a nálatok lévő klímát és földet, és melyek nem. Szerintem ha kicseréljük a tapasztalatainkat, valamennyien egy csomó hasznos tudással gazdagodhatunk.

Sok szeretettel várom a több-kevesebb tapasztalattal rendelkező (hobbi)kertészeket, balkonkertészeket és a kertészkedni tervezőket egyaránt.

Sok szeretettel várlak benneteket december 6-án, 18.00-kor!

Az esemény csatlakozási linkjét e-mailben fogom kiküldeni a jelentkezőknek. 

Az előadásra itt tudsz jelentkezni:

A feliratkozással bekerülsz a GalagonyaProgram feliratkozói közé, a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz, ha nem szeretnél tőlem leveleket kapni.

HA FELIRATKOZÁSRÓL SZÓLÓ VISSZAIGAZOLÁS A PROMÓCIÓK MAPPÁBA ÉRKEZIK, HÚZD ÁT KÉRLEK AZ ELSŐDLEGES LEVELEK KÖZÉ, NEHOGY LEMARADJ AZ ELŐADÁS CSATALKOZÁSI LINKJÉRŐL.